Palautuskäytäntö – Chikarin

Ostoskori

kiinni

Palautuskäytäntö

Meillä on 14 päivän palautusoikeus, mikä tarkoittaa, että sinulla on 14 päivää aikaa pyytää palautusta tuotteesi vastaanottamisen jälkeen.

Palautettavaksi tuotteesi on oltava samassa kunnossa kuin sait sen, kulumattomana tai käyttämättömänä, tunnisteilla ja alkuperäisessä pakkauksessa. Tarvitset myös kuitin tai ostotodistuksen.

Voit aloittaa palautuksen ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa chikarinsjewelry@gmail.com. Jos palautuksesi hyväksytään, lähetämme sinulle palautuskuljetustarran sekä ohjeet paketin lähettämiseen ja lähettämiseen. Lähetettyjä tuotteita ilman palautuspyyntöä ei hyväksytä.

Voit aina ottaa yhteyttä mihin tahansa palautuskysymykseen osoitteessa chikarinsjewelry@gmail.com.


Vahingot ja ongelmat
Tarkista tilauksesi vastaanotossa ja ota heti yhteyttä, jos tuote on viallinen, vaurioitunut tai jos saat väärän tuotteen, jotta voimme arvioida asian ja tehdä siitä oikean.


Poikkeukset / palauttamattomat tuotteet

Hygieniasyistä korvakoruja ei voi palauttaa.

Mukautetut tuotteet (kuten erikoistilaukset tai räätälöidyt tuotteet).

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tuotteestasi.
Valitettavasti emme voi hyväksyä palautustuotteita tai lahjakortteja.


Pörssit
Nopein tapa varmistaa, että saat haluamasi, on palauttaa tarvitsemasi tuote. Kun palautus on hyväksytty, tee erillinen osto uudelle tuotteelle.


Palautukset
Ilmoitamme sinulle, kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautuksesi, ja ilmoitamme sinulle, onko hyvitys hyväksytty vai ei. Jos se hyväksytään, sinulle hyvitetään automaattisesti alkuperäisellä maksutavallasi. Muista, että hyvityksen käsitteleminen ja lähettäminen voi viedä jonkin aikaa myös pankki- tai luottokorttiyhtiöltäsi.