Uutiset – Chikarin

Ostoskori

kiinni

Uutiset

Hei ystävät, olen Chikarin, Chikarin's Jewelryn omistaja, suunnittelija ja valmistaja. Koruvalikoimani alkoi vuonna 2014, kun muutin Japaniin opiskelemaan ja asumaan maaseudulle. Muinaisten metsien ja loputtomien niittyjen ympäröimä on innoittanut minua vangitsemaan luonnon loistavan kauneuden johonkin, mikä voidaan arvostaa ja pitää lähellä sydäntä. Silloin aloitin kokeita hartsilla ja keräsin luonnollisia luonnonelementtejä. Silloin kaikki työni hartsikoruilla on puhdasta unta ja intohimoa. Olen oppinut hartsin ja orgaanisten materiaalien käsittelyn tekniikan ja prosessin vuosien varrella ja pystynyt ylpeänä luomaan koruja, jotka voivat kestää koko elämän. Kun muutin pääkaupunkiin Helsinkiin vuonna 2017, minulla on visio itsestäni oman koruliiketoiminnan omistajaksi, joten käytin tilaisuutta ja perustin Chikarinin talon.

Pienessä kotistudiossani jokainen koru on parasta laatua käsityönäni alusta loppuun. Kerään puutarhassani kasvamani kukat ja kasvit, sienet, jäkälät ja sammalet Nuuksion muinaisessa metsässä. Orgaaniset alkuaineet kuivataan sitten asiantuntevasti eri tekniikoilla niiden ominaisuuksien säilyttämiseksi kokonaan. Ainutlaatuisella mielikuvituksella yhdistän ne hartsiin luomaan upeita, vaalia ja koskettavia koruja. Tietoni ja kokemukseni hartsista antavat jokaisen kappaleen olla kristallinkirkas ja kestävä lasimaisella pinnalla. Jotta koruni kestävät koko eliniän, käytän markkinoiden parasta UV- ja naarmuuntumatonta hartsia. Se tarkoittaa, että palaset eivät menetä helposti kiiltävää ja vesikirkasta ulkonäköään. On kuitenkin ratkaisevan tärkeää, että kukat ja muut orgaaniset elementit säilyttävät kauneutensa tulevina vuosina. Tätä varten puhdistan kaikki orgaaniset kappaleet ennen upottamista hartsiin. Toimintatilasta huolehditaan myös sen varmistamiseksi, että kosteus on aina 0%.

Kaikella rakkaudella äiti luontoa kohtaan luon tämän korusarjan kunnioittamaan hänen maagista luomustaan. Suhtaudun ympäristöasioihin erittäin vakavasti. Kaikki käytetyt ainesosat ja materiaalit ovat peräisin kestäviltä toimittajilta Euroopan unionissa.

Rewarded plastic recycling system

The core business idea of Bloft centers around the developing of an unique large-scale 3D printer that use recycle plastic as an input material. The company has achieved a successfull... Lue lisää

TARINAMME

    CHIKARIN ™ on korumerkki, jonka taiteilija Chikarin perusti intohimoansa luontoon. Hänen korusarjansa alku oli vuonna 2014, kun matka Japaniin herätti hänen henkensä ja mielikuvituksensa. Muinaisten metsien ympäröimä ja... Lue lisää